Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 151 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + 1.849,- Kč poplatky + elektřina, včetně poplatků, + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kučera

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení včera
Plocha užitná 30 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 2371
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám představili pronájem tohoto krásného bytu nacházejícího se v nově postavené budově na ulici Vančurova. Tento půvabný byt o velikosti 30,25 m2 se nachází na druhém patře, disponuje moderním vybavením a je ideální pro jednotlivce či pár, kteří si přejí moderní, útulné a klidné bydlení.

V novostavbě je samozřejmostí výtah, který Vás pohodlně dostane až do Vašeho nového domova. Byt je zařízen dispozicí 1+kk a nabízí Vám veškerý komfort, který potřebujete. Kuchyňská linka je vybavena troubou, sklokeramickou deskou, lednicí a mikrovlnnou troubou, abyste mohli bezstarostně vařit a připravovat si oblíbená jídla. V prostorné koupelně s sprchovým koutem je k dispozici také pračka. Stačí si pouze pořídit vlastní postel, pár skříní a můžete se přestěhovat.

Výhodou tohoto bytu je i skvělé spojení s MHD, které Vám umožní rychlou a pohodlnou cestu do centra Brna. V okolí najdete také několik malých obchůdků, poštu a trafiky, které uspokojí Vaše základní nákupní potřeby, a to v dosahu několika kroků od domu.

Na byt hledáme maximálně dva nájemníky bez dětí a volně žijících domácích zvířat.

Cena tohoto nádherného bytu je 12.151,- Kč + 1.849,- Kč poplatky. V ceně není započtena spotřeba elektrické energie, která bude přepsána přímo na nového nájemníka. Vratná kauce je stanovena na 14.000,-Kč a provize činí 16.940,-Kč (vč. DPH). Byt je volný od 1.10. a proto Vám doporučujeme co nejdříve si domluvit prohlídku, abyste si mohli zajistit tento krásný nový byt pro sebe.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kučera
Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti