Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • Cena bez energií, které činí 3600 Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hedvika Mičová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 2
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 21 hodinami
Plocha užitná 37 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme na pronájem prostorný zařízený 1+kk v novostavbě bytového domu ul. Hřebíčková v samém centru Malenovic, s lodžií, se sklepem. Rozloha bytu je 37 m2, 2.NP s výtahem. Byt je architektonicky účelně řešený s velkými okny a výstupem na lodžii. Do pokoje s kuchyňským koutem se vchází přes chodbu, kde je vestavná šatní skříň se zrcadlem, s velkým úložným prostorem, odkládací stěna. K dispozici vybavená kuchyňská linka: sklokeramická varná deska, el. trouba a digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba. Vybavení bytu dále tvoří jídelní stůl a 3 židle, sedačka s konferenčním stolem, psací stůl se židlí, sklápěcí dvoulůžková postel se zdravotní matrací (integrovaný úložný prostor), šatní skříně, police, skříňky, TV stolek, připojení k internetu. V koupelně je sprchový kout, pračka, skříňky se zrcadlem. Z pokoje je výstup na lodžii s možností příjemného posezení s výhledem do klidové zóny, orientace jih. K bytu patří zděný sklep ve II.NP. Výhodou je bezproblémové parkování na parkovištích u domu. Nájem 12.000 + 3.600 Kč na energie a služby.
Byt je prostorný, moderně řešený a nabízí příjemné bydlení blízko náměstí, v blízkosti vlaku, zastávka MHD 3 min. Doporučuji prohlídku. Volné od 1. října.


K nastěhování: 1.10.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hedvika Mičová
Hedvika Mičová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hedvika Mičová
Hedvika Mičová
Telefon zobrazit telefon