Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + inkaso 3 900 Kč, kauce 35 000 Kč, provize RK 13 000 Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Gablas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 920368
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 58 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 1 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme krátkodobý pronájem nadstandardního bytu 2+1 s balkonem, a to na období od 6. 1. 2025 do 30. 6. 2025. Předmětem pronájmu je byt s výměrou 58 m2, který prošel rozsáhlou modernizací a nabízí díky kompletnímu vybavení a zařízení velmi příjemný standard bydlení. K bytu dále patří balkon s výměrou přibližně 3,5 m2 orientovaný do zeleně mezi domy. Byt je umístěn ve třetím patře panelového domu s výtahem. Další výhodou je bez pochyb dostatek parkovacích míst v docházkové vzdálenosti od domu. V rámci domu lze navíc užívat společnou kolárnu / kočárkárnu.

Komfort bydlení zajišťuje kompletní vybavení a zařízení bytu, které je součástí pronájmu. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (kombinovaná lednice s mrazákem, indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, mikrovlnná trouba a varná konvice). Koupelna je zařízena sprchovým koutem a nechybí ani pračka a sušička. O úložný prostor v koupelně se stará umyvadlová skříňka a police zhotovené na míru. V obývacím pokoji najdete pohovku se skleněným konferenčním stolkem, obývací stěnu na míru s televizí a pracovní stůl s monitory. Ložnice je vybavena dvoulůžkem s nočními stolky, vestavnou šatní skříní na míru, komodou a televizí. Vstupní chodba je vybavena věšákovou stěnou s policemi a velkým zrcadlem. Na balkoně pak nechybí ani zahradní křesla se stolkem. Stačí tedy vzít kufr a bydlet. Orientace bytu je na východ (ložnice) a západ (obývací pokoj a kuchyně), což zaručuje dostatek denního světla v průběhu dne.

Dispozice bytu se skládá ze vstupní chodby, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a neprůchozí toalety. Na podlahách je položena dlažba a dřevěné parkety. Topení a ohřev vody je zajištěno centrálně. Měsíční náklady spojené s pronájmem činí 20.500 Kč nájemné + 3.900 Kč včetně poplatku za internet. Vratná kauce je ve výši 35.000 Kč a provize RK činí 13.000 Kč včetně DPH. Prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě. Pro více informací neváhejte volat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Gablas
David Gablas
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Gablas
David Gablas
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti