Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

24 500 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + 5.600 Kč zálohy na služby + 300 Kč internet + kauce + provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Andrea Tipoa

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 5 dny
Plocha užitná 99 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 4280
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderně zařízený byt o dispozici 2+kk na ulici Kumpoštova ve vyhledávané lokalitě Brně-Sadové s velkorysou terasou (34,5 m2), sklepní kójí a garážovým stáním.
Byt (58,2 m2) se nachází v 1. patře bytového domu s výtahem kolaudovaného v roce 2020.
Nabízí se jako kompletně vybavený a zařízený moderním nábytkem na míru.
Kuchyňská část je vybavena vestavěnou kuchyňskou linkou s množstvím úložných prostor, vestavnými spotřebiči značky AEG (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, velká chladnička s mrazákem), digestořem, dřezem s drtičem, barovým ostrůvkem s dvěmi barovými židlemi, jídelním stolem s čtyřmi židlemi a komodou.
Obývací část je zařízena rohovou rozkládací sedací soupravou s úložným prostorem, obývací stěnou s LED podsvícením, konferenčním a odkládacím stolkem, čtecí lampou a kobercem.
Tento pokoj (31,3 m2) umožňuje vstup na prostornou terasu (34,5 m2) s výhledem jak na brněnské dominanty - hrad Špilberk a Petrov, tak na Pálavu, tak do společné okrasné zahrady kolem bytového domu, a to jak z jižní tak východní strany.
Díky své orientaci je byt prosluněný po celý den.
Ložnice (11,8 m2) poskytuje pohodlí a komfort díky pohodlné posteli Boxspring s úložným prostorem a LED podsvícením. Dalším jejím vybavením jsou noční stolky a vestavěné skříně v celé její šíři a výši. Ložnice má samostatný vstup z chodby.
Koupelna (5,6 m2) s toaletou má umyvadlo se skříňkou a zabudovanou pračkou značky Samsung, zrcadlo s osvětlením, sprchový kout, otopný žebřík.
V chodbě (9,3 m2) se nacházejí praktické vestavěné skříně, věšáková sestava a zrcadlo.
Komfort a bezpečí zvyšují také plastová uzamykatelná okna s izolačními trojskly, venkovní žaluzie s elektrickým ovládáním a záclony v pokojích.
V bytě je položena vinylová podlaha, v koupelně pak dlažba.
K bytu také náleží prostorná zděná sklepní kóje (5,8 m2) v podzemním podlaží budovy a je přímo u vyhrazeného garážového stání, naproti přístupu k výtahu.
Součástí pronájmu je i internetové připojení optickým kabelem 1000Mb/s ve výši 300,- Kč měsíčně.
V bytovém domě je společná kočárkárna; u domu potom dětská hřiště a relaxační zóny.
Bytový dům se nachází v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností v těsném napojení na rychlostní komunikaci do centra města a na městský okruh s výjezdy na D1 i D2. Zastávka MHD cca 5 min. pěší chůzí. V blízkosti se nachází Supermarket Albert, kavárna, park, dětské hřiště, mateřská škola, možnosti sportovního vyžití, cyklostezky. Nákupní možnosti a služby nabízí také Mojmírovo náměstí a okolí brněnského kulturního centra Semilasso, které jsou v dochozí vzdálenosti 15 minut, dále pak Obchodní centrum Královo Pole na ulici Cimburkova vzdálené pouze 2 km nebo nedaleký hypermarket Globus v Ivanovicích. V blízkosti bytového domu jsou lesy táhnoucí se směrem na Mokrou Horu, Ořešín, Vranov, Soběšice či Lesnou a Bílovice nad Svitavou.
Prohlídky jsou možné po domluvě s uvedeným makléřem.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Andrea Tipoa
Andrea Tipoa
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Andrea Tipoa
Andrea Tipoa
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti