Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

21 490 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominik Klapka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 12161
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 842 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 26 dny
Plocha pozemku 842 m²
Patro 3.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 63 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu velmi pěkný byt s prostornou terasou a velkou zasklenou lodžií o dispozici 2+kk, nacházející se ve 4. patře činžovního domu. Plocha bytu činí 63 m2 a skládá se z hlavní obytné místnosti ze které se pohodlně dostanete na lodžii. Z chodby se dostanete do ložnice, zároveň tu naleznete kuchyň a vstup na terasu která je dominantou bytu a je ideální pro umístění letního posezení, grilu nebo květin. Koupelna je přístupná z chodby a disponuje prostornou vanou, umyvadlem a pračkou. Toaleta je umístěná zvlášť. Výhodou bytu je velké množství úložného prostoru (3 velké komory v bytě - z toho jedna nebo více z nich může sloužit jako šatna/spižírna + je k bytu prostorná sklepní kóje). V bytě jsou nově dělaná světla, zásuvky, vypínače a v koupelně je umístěná nová zrcadlová galerie. Dále je v nemovitosti nová kuchyňská linka, nová podlaha, nové dveře a byt je po kompletní výmalbě a úklidu.

Byt se pronajímá částečně zařízený (stůl, lednička, sezení na lodžii, TV apod.) - v případě zájmu jsme schopni nábytek odstěhovat.

Koho hledáme?

Slušné a ideálně dlouhodobé nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho?

Byt je k nastěhování ihned nebo dle dohody.

Kolik to bude stát?

Měsíční nájemné je stanoveno na 21.490,-Kč + zálohy (voda, úklid, odpad apod.) ve výši 3 140 Kč - vyúčtování je jednou ročně. Odběr elektřiny a plynu je přepsán na nového nájemníka. V případě vašeho zájmu o byt platíte měsíční nájem a kauci ve výši měsíčního nájmu při podpisu nájemní smlouvy + provizi ve výši měsíčního nájmu při rezervaci nemovitosti.

Okolí bytu skýtá veškeré možnosti občanského vybavení a tím řadí tuto lokalitu mezi nejlepší v celé Praze! V bezprostředním okolí najdete několik obchodů s potravinami a nespočet restauračních zařízení. V blízkosti je také například pošta, mateřská škola, základní škola ale i několik nemocničních zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik krásných parků pro trávení volného času. Spojení MHD je zajištěno tramvají a autobusem ze zastávky Biskupcova (cca 2 minuty od domu) a nedalekého metra Florenc (C) nebo Želivského (A).

Byt i lokalita jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro starší nájemníky, každý si zde přijde na své. Toto místo si jednoduše zamiluje.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti