Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + energie cca 4.000,- Kč/měs.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Blanka Foretková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 822
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení včera
Plocha obytná 48 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Prostějov, ul. Aloise Krále je situována cca 7 min. pěší chůze od náměstí T.G.M. Ulice navazuje na nám. Spojenců, kde je dostatek zeleně. Jedná se o naprosto klidnou lokalitu s dobrou dostupností centra města. V ulici je školka, v centru města jsou pak dostupné veškeré obchody a služby. Dobrá dostupnost supermarketu Tesco, Kaufland, Obi a nájezdu na dálnici směr Olomouc Brno.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný cihlový byt o dispozici 2+kk o výměře cca 48 m2. Byt se nachází v přízemí bytového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci. V bytě je nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů (indukční deska, elektrická trouba, lednice). Podlahy v pokojích jsou laminátové plovoucí, v koupelně s WC dlažba. Okna v bytě plastová. V bytě je zcela nové ústřední vytápění s úsporným kondenzačním plynovým kotlem, kombinovaným i pro ohřev teplé vody. Pouze pro nekuřáky a bez zvířat (pes, kočka).

Měsíční nájemné: 11.500,- Kč + energie cca 4.000,- Kč (voda 400,- Kč/os, el. cca 1.500,- Kč, úklid společné chodby 250,- Kč, el. spol. prostor 40,- Kč), plyn se přepisuje na nájemce, vratná kauce 15.000,- Kč, provize RK 11.500,- Kč.

K užívání: od 1.10.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Blanka Foretková
Blanka Foretková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Blanka Foretková
Blanka Foretková
Telefon zobrazit telefon