Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

35 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + energie a služby (cca 3.000 – 4.000,- Kč/měsíc dle dohody) + vratná kauce 50.000,- Kč + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jakub Janiš
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 2751
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 103 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 102 m²
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 103 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem moderně zrekonstruovaného slunného bytu o dispozici 3+kk v klidné části Brna – Jundrov v těsné blízkosti obory Holedná. Byt se nachází ve 2. NP menšího bytového domu, ve kterém jsou pouze tři bytové jednotky. Rekonstrukce byla dokončena v roce 2022. Byt je orientován na tři světové strany (V, SZ, J) s celkovou plochou 102,5 m2.
Dispozice: vstupní hala, samostatné WC s přípojkou pro pračku a sušičku, obývací místnost s kuchyňským koutem (lednice s mrazícím boxem, myčka nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska a digestoř), dále vstup na prostornou terasu se zahradou (39,2 m2), průchozí pracovna/chodbou do dvou pokojů a koupelny s WC. Ložnice má také vlastní vstup na jižně orientovanou terasu (17,4 m2). Koupelna je vybavena obkladem připomínající černý mramor, velkým zrcadlem a kvalitním vestavěným dubovým materiálem včetně rozměrné vany.
Objekt je zrekonstruován s použitím kvalitních materiálů, jako např. izolačními trojskly z dřevo-hliníkovou konstrukcí, elektricky ovládané venkovní žaluzie, podlahové vytápění v obývacím pokoji, koupelně a samostatném WC, moderní pohledový beton, který lemuje zelenou pobytovou střechu objektu (zahrada), kvalitní voděodolné vinylové dubové podlahy. Objekt je dostatečně zateplen tak, aby docházelo k co nejmenším tep. ztrátám.
Byt je částečně vybaven dle architektonického návrhu, a to čalouněnou manželskou postelí, jídelním stolem včetně posezení, rozkládací pohovkou, křeslem a vestavěným nábytkem. K nahlédnutí je i architektonický návrh řešení bytu.
Občanská vybavenost nedaleko domu – potraviny, řeznictví, kavárna, lékárna, pošta, restaurace, kadeřnictví, sportovní areál Hroch, rozhledna a obora Holedná. Velmi klidná lokalita v těsné blízkosti lesa a výhledem na Brno. Dobrá dostupnost do samotného centra Brna, zastávka MHD cca 200 metrů, řeka Svratka cca 850 metrů. Bližší informace na tel. 603 804 700.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jakub Janiš
Jakub Janiš
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jakub Janiš
Jakub Janiš
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti