Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + provize včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vyskočil
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 69 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 906790
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 69 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu atraktivní byt 3+kk s terasou o velikosti 69 m2, který se nachází na vyhledávané adrese Dukelská třída 191/45 ve čtvrti Husovice, Brno. Byt je volný od 1.10.2024

Byt se skládá z prostorné a světlé obývacího pokoje, který je částečně zařízen a nabízí dostatek místa pro komfortní sezení a relaxaci. Moderní kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a poskytuje dostatek úložných prostor. Dále jsou zde dvě útulné ložnice, které nabízí klidné a tiché prostředí pro odpočinek. Celková obytná plocha bytu je 69 m2.

Jedním z hlavních předností tohoto bytu je teráska o rozloze 5 m2, který poskytuje krásný výhled na okolí a je ideálním místem pro relaxaci u šálku kávy nebo při četbě knihy. K dispozici je také sklep o rozloze 1 m2, který poskytuje další úložný prostor.

Parkování je zajištěno na 1 parkovacím stání přímo u domu. Byt je připojen na kabelový internet, který zajišťuje skvělé možnosti pro práci z domova nebo online zábavu.

Bytový dům se nachází v centrální části města a nabízí výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází nákupní centra, školy, lékařské služby a mnoho dalších služeb, které usnadňují každodenní život. Tato oblast je také dobře dostupná veřejnou dopravou, což usnadňuje cestování po celém městě.

Měsíční nájemné za tento byt činí 21,000 Kč. Tato cena nezahrnuje poplatky za služby 2,500 Kč pro 2.os a provize 28,435 Kč s DPH 21%, jakož i další poplatky spojené s pronájmem. Jistota (kauce) jsou dva nájmy a služby ve výši 47,000 Kč

Byt je k dispozici pouze pro dlouhodobý pronájem a je vhodný pro rodiny s dětmi i cizince, kteří hledají komfortní a moderní bydlení v Brně.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře Petra.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vyskočil
Petr Vyskočil
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vyskočil
Petr Vyskočil
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti