Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radka Stoklásková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 18 dny
Plocha obytná 77 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 79 m²
ID nemovitosti 225589
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízím k pronájmu byt 3+kk s lodžií, včetně venkovního parkovacího stání pro automobil ve Viladomě na ulici Bochořákova v Brně. Dům byl vystavěn cca před 12-ti lety na klidném místě, které poskytuje soukromí pro komfortní bydlení.
Byt má podlahovou plochu cca 77m2 a nachází se ve 2.patře domu bez výtahu. Všechny vstupy do místností jsou samostatné.
Dispoziční řešení bytu tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna, samostatné WC, lodžie (cca 5m2) a prostorný sklep (cca 5m2) v přízemí domu.
Byt je nabízený jak zařízený (některé části vybavení vyobrazené na fotografiích nejsou součástí nájmu, při dlouhodobém nájmu lze byt po dohodě s majitelem dovybavit).
Žabovřesky jsou perfektní lokalitou pro bydlení v žádané části Brna. S blízkostí restaurací, obchodů, mateřských i základních škol, sportovišť a veškeré občanské vybavenosti. Bohatá dopravní dostupnost jak automobilem, tak IDS.
Byt disponuje vybavenou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, mraznička, varná deska, pečící trouba, digestoř, myčka nádobí, mikrovlnná trouba), stůl se židlemi, TV stolek, TV, v koupelně je automatická pračka, v předsíni je šatní skříň a věšák, v ložnici je dvoulůžko, noční stolky, komody a police, v pokoji psací stůl komoda, šatní skříň, v oknech jsou rolety a obývacím pokoji předokenní žaluzie (součástí vybavení bytu není jednolůžko v pokoji, sedací souprava, konferenční stolek a koberec v obývacím pokoji).
Měsíční nájemné za byt včetně parkovacího stání a sklepa je 29.000,-Kč + 5.000,-Kč paušální platba za služby (spotřeba elektřiny,vody,vytápění, společná elektřina, internetové připojení a programy TV od O2, koncesionářský poplatek, svoz komunálního odpadu, úklid společných prostor a údržba zeleně a komunikace v okolí domu )
Vratná jistina (kauce) je ve výši 34.000,-Kč
Byt je vhodný pro rodinu nebo pracující, max 2-4osoby, nekuřáky a k dispozici pro nastěhování je ihned. Byt není vhodný pro studenty.
Energetická náročnost budovy je "B".
Pro více informací nebo sjednání prohlídky mne kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radka Stoklásková
Radka Stoklásková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radka Stoklásková
Radka Stoklásková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti