Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Adamec

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106901
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 94 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nově Vám nabízíme k pronájmu prostorný a moderní byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 94 m² s komorou i balkonem, který se nachází v 1. patře bytového domu na adrese Smetanovo nábřeží, Vyškov.
Součástí pronájmu je i nejbližší parkovací místo ke vchodu do domu.

Tento nadstandardně vybavený a kompletně zařízený byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní a stylové bydlení s veškerým potřebným vybavením.

Byt zahrnuje moderní kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, pečící trouba, mikrovlnná trouba, myčka, americká lednice, jídelní kout, dále prostorný obývací pokoj vybavený sedací soupravou a konferenčním stolkem. Ložnice je vybavena na zakázku vyrobenou manželskou postelí z masivu, nočními stolky a vestavnou šatní skříní. K dispozici je dále pokoj vybavený opět na zakázku vyrobenou postelí z masivu, šatní skříní, psacím stolem a komodou. Nechybí vstupní chodba vybavena vestavnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem a WC a komora.

Byt se nachází v žádané, přitom klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra města a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Zastávka MHD - 100 m, ZŠ – 100 m od domu, centrum města – 400 m a nájezd na dálnici 3 min jízdy.

Byt je k dispozici od 1.10.2024. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na Vaši návštěvu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106901.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon