Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

46 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + služby / provize RK 1x nájem + DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Adamčík

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 385737
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 99 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 99 m²
Patro 2.
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 99 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím krásný a prostorný apartmán 4+kk s předzahrádkou ocelkové ploše 175 m2 v Rezidenci Nová Karolina. Jedná se o žádanou lokalitu v samém centra města. Velkorysý prostorný apartmán s parkovacím místem je vybavený a je možné v případě zájmu budoucího nájemníka ještě dále vybavit.

Apartmán má velmi příjemnou funkční dispozici. Základem denní části je kuchyň včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči (varná deska, vestavěná trouba, digestoř, americká lednice) a obývací pokoj se sedací soupravou a konferenčním stolkem s výstupem na terasu. Na terase se nachází zpevněná část s grilem a posezením, zatravněná část, která je oddělena květináči.

Všechny ostatní pokoje jsou neprůchozí. V hlavní ložnici je manželská postel, skříň, samostatný šatník či komora, a je zde další samostatný vstup na terasu. Další dva pokoje mohou například sloužit jako pracovna a dětský pokoj, V pracovně je umístěna velká vestavná skříň. Všude jsou položeny plovoucí podlahy v kombinaci s dlažbou. Prostorná koupelna má dvoj-umyvadlo, vanu, pračku, sušičku. Toaleta je samostatná. Apartmán se nachází ve skvělé lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v dosahu pěší chůze. Pro bližší informace, a prohlídku prosím volejte.

Cena: pronájem 46 000,- Kč + zálohy na služby 5 417,- Kč + elektřina 2 590,- Kč / za měsíc. Provize RK jeden nájem. Apartmán je volný od června 2024.

K Apartmánu je možné využívat vlastní parkovací místo v podzemní garáži za příplatek 2000,- Kč + zálohy na služby 926,- Kč / za měsíc.

We offer for rent a large apartment in Nova Karolina Residence. The apartment has 3 separate bedrooms and large living room with terrace and garden for your barbecue or as a playground for your children. Another door to the terrace is directly from master bedroom. Apartman has another two rooms. Kitchen is including all necessary appliances and doble-door fridge. The bathroom has a double sink, bath, washing machine, dryer, and toilet is separate.

Price: rent apartment 46 000 CZK + apartment utility fee is 5 417 CZK, electricity 2 590 CZK / per month.
Garage parking place could be rent for 2 000 CZK + 926 CZK utility fee / per month.
The apartment is available from 6/2024. For more information please call or send email.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit