Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

56 680 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • +DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Asistent

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
ID nemovitosti 4262
Plocha užitná 383 m²
Datum vložení před 29 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu exkluzivní komerční prostory na adrese Vídeňská, Brno - Přízřenice. Tyto prostory jsou ideální pro firmy hledající moderní zázemí s výbornou dostupností do centra města i k hlavním dopravním tepnám. Celková užitná plocha činí 383 m2, z toho 259 m2 tvoří kancelářské prostory a 139 m2 ostatní prostory - kuchyňka, dvojí sociální zázemí, sklad a chodba. Pronájem zahrnuje všechny prostory jako celek, které budou využívány pouze nájemcem a osobami podle jeho uvážení.

Prostory se nachází v moderní dvoupodlažní budově s recepcí a jsou vybaveny klimatizací, což zajišťuje komfortní pracovní prostředí po celý rok. Bezpečnost je zajištěna díky modernímu zabezpečovacímu systému a vjezd do areálu je umožněn na čipové karty. Pro nájemce je k dispozici dostatek parkovacích míst přímo v objektu, přičemž podmínky parkování lze dohodnout individuálně.

Strategická poloha kanceláří zajišťuje snadnou dostupnost městské hromadné dopravy, přičemž tramvajová zastávka Modřice Cihelna je vzdálena pouhé 2 minuty chůze. V blízkosti se nachází i obchodní centrum Futurum, což přináší další výhody pro zaměstnance i návštěvníky.

Nájemci mohou využít také služby recepce a vrátnice, které jsou k dispozici 24/7, pravidelný úklid, odvoz komunálního odpadu a činnost správce. Prostory jsou vybaveny rozvody počítačových sítí s možností zabezpečení připojení na internet. K dispozici je také společná zasedací místnost s kapacitou až 30 míst.

Prostory jsou volné ihned a je možné zajistit úklid prostřednictvím naší úklidové firmy. V případě zájmu nabízíme i možnost video-prohlídky nemovitosti v přímém přenosu bez nutnosti osobního kontaktu. Podrobné informace rádi poskytneme na telefonu nebo osobně v realitní kanceláři.

Cena pronájmu činí 56 680 Kč měsíčně + DPH, poplatky za služby, depozit a provize realitní kanceláře. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Asistent
Martin Asistent
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Asistent
Martin Asistent
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti