Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Náklady spojené s vytápěním, spotřebou elektrické energie, vodným, stočným budou hrazeny pronajímate
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikola Juránková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 30 dny
Plocha užitná 130 m²
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 178
Plocha pozemku 245 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální prostor pro svůj obchod? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme k pronájmu prodejnu smíšeného zboží v malebné obci Horní Újezd, která se nachází na Třebíčsku. Tato prodejna je ideálním místem pro podnikatele, kteří chtějí provozovat svůj obchod v klidné a přátelské lokalitě.

Roční nájemné činí pouhých 12.000 Kč, což je velmi příznivá cena pro začínající i zkušené podnikatele. Nájemné je splatné ve výši 1.000 Kč měsíčně, což umožňuje snadné a pravidelné plánování výdajů. Navíc, veškeré náklady spojené s vytápěním, spotřebou elektrické energie, vodným a stočným budou hrazeny pronajímatelem, což znamená, že se nemusíte starat o žádné dodatečné výdaje.

Prodejna je vybavena a připravena k okamžitému provozu. K dispozici je chladící vitrína, která je ideální pro uchovávání čerstvých potravin a nápojů. Dále jsou zde regály, které poskytují dostatek prostoru pro vystavení širokého sortimentu zboží. Prodejna disponuje dvěma prostornými obchodními místnostmi, které nabízejí dostatek místa pro vaše zboží a pohodlný pohyb zákazníků. K dispozici je také kotelna, sprcha a toaleta, což zajišťuje komfort pro vás i vaše zaměstnance. Sklad poskytuje úložný prostor pro zásoby a další potřebné vybavení. Prodejna má také boční vstup pro příjem zboží v průjezdu, což usnadňuje logistiku a manipulaci se zbožím.

Horní Újezd je klidná obec s přátelskou atmosférou, která nabízí ideální podmínky pro provozování obchodu. Díky své poloze na Třebíčsku je dobře dostupná a nabízí potenciál pro stabilní zákaznickou základnu. Místní obyvatelé ocení pohodlí a dostupnost smíšeného zboží přímo ve své obci, což zvyšuje šance na úspěch vašeho podnikání.

Pokud máte zájem o tuto jedinečnou příležitost, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací a domluvíme prohlídku prodejny.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikola Juránková
Nikola Juránková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikola Juránková
Nikola Juránková
Telefon zobrazit telefon