Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 450 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Hanzlíček

31 595 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 13747
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 54 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha pozemku 54 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+kk, 54 m2, Praha 7 - Holešovice v cihlovém domě postaveném v roce 1937 ve funkcionalistickém stylu. Byt s orientací oken na severozápad se nachází ve 3. ze 6 pater. V bytě jsou původní dveře vč. funkčního kování a zárubní ve funkcionalistickém stylu, dále atypické prosklení v původním rámu mezi kuchyňským koutem a koupelnou, výrazné podokenní vodorovné linie tvořené vnitřními parapety. V pokojích zůstaly původní podlahové krytiny z dubových parket, v koupelně je již nová dlažba, v předsíni a kuchyňském koutě položeno nové PVC včetně podkladních vrstev. Světlá výška bytu činí 3 m. Obývací pokoj byl dovybaven dřevěným patrem na spaní s výškou 1 m, předsíň disponuje malou komorou, vestavěnou skříní a podstropním úložným prostorem. Kuchyňská linka zhotovená na míru je 5 let nová, vybavená sklokeramickou deskou a el. horkovzdušnou troubou, podstropními skříňkami, a nedávno doplněná o myčku. Koupelna prošla renovací v roce 2011, má rohovou vanu a WC s bidetovou sprchou. Elektrické rozvody bytu jsou v mědi. K bytu náleží sklep (3 m2) umístěný v suterénu domu. V domě je nový výtah, nové rozvody vody a odpadu, zateplená střecha, nová plastová okna s dvojskly a v roce 2025 proběhne kompletní renovace fasády včetně originálních detailů.

Výborná občanská vybavenost - škola, školky, několik dětských hřišť, galerie DOX, kavárny, obchody, služby, cyklostezka podél Vltavy a výborná spojení MHD do centra, zastávka tramvaje Ortenovo náměstí (3 min.), zastávka bus Jankovcova nebo U Vody (3 min.) a stanice vlaku nebo metra Nádraží Holešovice - trasa C (pěšky cca 7 minut).

Hypoteční úvěr vyřídíme zdarma. Volejte a domluvte si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Hanzlíček
Aleš Hanzlíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Hanzlíček
Aleš Hanzlíček
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti