Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alžběta Dlouhá

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 237222
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 213 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivní podkrovní mezonet v pečlivě udržovaném domě pouze s pěti bytovými jednotkami v srdci Starého Města. Byt disponuje pěti balkony a dvěma terasami s panoramatickými výhledy na Staré Město.

Byt prošel celkovým redesignem s použitím nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů. Většina nábytku je jeho trvalou součásti.

Do bytu se vstupuje ve druhém patře domu. V předsíni je vestavěná skříň, několika schůdky se dá sestoupit k sauně pro dvě osoby, úložnému prostoru pro saunovací potřeby a sprchovému koutu. Nad saunou je odpočinkový prostor, kterému dominuje prosklená zeď do dvora. K dispozici je audio systém s reproduktory v tomto prostoru a také v sauně.

Po schodišti je přístup do hlavního a největšího prostoru - otevřené obývací haly s kuchyňským koutem. Hned u vstupu se nachází velká technická místnost s oknem, ve které je pračka a plynový kotel Vaillant, vedle je samostatná toaleta a velká koupelna s masážní vanou, sprchovým koutem a toaleta se zabudovaným bidetem. 

Obývací pokoj má dvě francouzská okna s balkony a malou květinovou zahrádkou s výjimečným výhledem na střechy Starého Města a blízký kostel. V jedné části tohoto velkorysého prostoru je krb obložený bílým mramorem (a skrytým úložištěm na krbové dřevo), velké filmové plátno (s projektorem na stropě) pro velkoplošnou projekci. 

V části s kompletně vybaveným kuchyňským koutem (včetně myčky, americké lednice, vinotéky, zabudovaného kávovaru a do prostoru otevřeným servírovacím pultem) se nachází jídelní stůl pro 6 – 8 osob. Po délce jedné zdi byla zbudována knihovna, prostor u vstupu na druhý balkon slouží jako kavárenský koutek se dvěma křesly.

Na tomto podlaží jsou dvě útulné ložnice, v jedné se nachází třetí balkon, ve druhé velké okno do dvora. Ložnice a další prostory mají ve stropech zabudovanou klimatizaci.

V posledním podlaží jsou dvě místnosti, jedna slouží jako pokoj pro hosty, má samostatnou koupelnu s oknem, sprchovým koutem a toaletou. V pokoji jsou dvě velká okna, u jednoho z nich je čtvrtý menší balkon s výhledem na střechy Starého Města a vestavěná skříň.

Druhý vstupní pokoj s francouzským oknem má malý balkon. Jedna zeď pokoje je celá prosklená a je z ní vstup na prostornou terasu s dřevěnou podlahou, rohovou letní sedačkou pro 6 osob, zabudovaným kamenným stolem pro 3-4 osoby a vzrostlou zelení. 

Nad touto terasou se nachází ještě další střešní terasa, která skýtá naprosto úchvatný panoramatický výhled na celou starou Prahu. Na terasách je zavedeno automatické zavlažování.  
Skvěle udržovaný dům s byty v osobním vlastnictví byl rekonstruován, má novou fasádu a nabízí elegantní společné prostory s empírovou vstupní chodbou, upraveným malým dvorkem a společným dvojsklepem.  

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alžběta Dlouhá
Alžběta Dlouhá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alžběta Dlouhá
Alžběta Dlouhá
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti