Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

68 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

290 081 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 9.
ID nemovitosti N7170
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 317 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exklusivní penthouse o dispozici 5+kk s dechberoucím výhledem na Vyšehrad v žádané lokalitě pražských Radlic. Tento klimatizovaný designový byt o celkové ploše 446,5 m2 a užitné ploše 317,25 m2 nabízí vše, co si můžete přát pro komfortní a stylový život v srdci Prahy 5. Čtyři prostorné a slunné terasy, každá o rozloze 20 m2, orientované na jih, dávají tomuto mezonetu pocit rodinného domu. Byt byl zkolaudován v roce 2019 a je kompletně zařízený v nejvyšším standardu, bez nutnosti rekonstrukce.

Penthouse se pyšní velkorysými obývacími prostory s designovým kuchyňským koutem, třemi exkluzivními ložnicemi, třemi prostornými šatnami, soukromou kanceláří pro práci z domova a elegantní prádelnou. Tři stylové koupelny a samostatné WC jsou vybaveny prvotřídními materiály a moderním designem. Čtyři prostorné terasy poskytují dechberoucí výhledy a vytvářejí atmosféru klidu a soukromí, která je uprostřed města naprosto unikátní.

Tento penthouse je synonymem pro absolutní luxus. Najdete zde automatický zavlažovací systém a inteligentní osvětlení teras, klimatizaci zajišťující maximální pohodlí v každém ročním období a sofistikovaný bezpečnostní systém s alarmem nejen uvnitř bytu, ale i na terasách. Interiér je vybaven dřevěnými podlahami nejvyšší kvality a stylovými interiérovými dveřmi. Dokonalá kuchyň se spotřebiči značky Miele, orientovaná na sever, je připravena splnit i ty nejvyšší kulinářské nároky.

Součástí nabídky jsou čtyři parkovací stání a dva prostorné sklepy, které poskytují nadstandardní úložné kapacity. Díky jedinečnému uspořádání je tento penthouse jedinou jednotkou na patře, což zajišťuje absolutní soukromí a exkluzivitu. Nemovitost se prodává kompletně vybavená, připravená k okamžitému nastěhování bez nutnosti jakýchkoliv úprav.

Tato prestižní lokalita v blízkosti Prokopského údolí a Dívčích hradů nabízí nejen výbornou dostupnost (tramvajová zastávka přímo před domem a metro B - Radlická v dosahu), ale i množství sportovního vyžití, včetně plaveckého bazénu a tenisových kurtů v bezprostřední blízkosti.

Pokud hledáte unikátní spojení luxusu, soukromí a moderního životního stylu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání osobní prohlídky. Tento penthouse představuje jedinečnou příležitost pro skutečně exkluzivní bydlení v srdci Prahy. Těšíme se na vaši návštěvu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti