Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

976 170 Kč

  • 285 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

4 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 3 442 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 3 442 m²
ID nemovitosti 9791209
Plocha pozemku 3 442 m²
Plocha zastavěná 3 442 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje pozemku v malebné lokalitě městečka Tkon, které se nachází v žádané oblasti Zadarské župy. Pozemek má celkovou výměru 3442 m2 a je určen k obchodnímu a zemědělskému využití, což nabízí skvělou příležitost pro realizaci Vašich podnikatelských záměrů nebo pro zemědělské projekty.

Tato nemovitost se nachází ve vyhledávané oblasti s krásným přírodním okolím, které je ideální pro klidné žití i podnikání. Díky své lokalitě poskytuje výbornou dostupnost a praktické využití pro různé účely. Pozemek je okamžitě volný k převzetí, což je ideální pro rychlé začátky projektů bez zbytečného odkladu.

Cena pozemku je stanovena na 49 000 EUR, což je atraktivní nabídka vzhledem k lokalitě a možnostem, které pozemek nabízí. Vlastnictví pozemku je osobní, což zaručuje jednoduchý a rychlý převod vlastnických práv. Nemovitost je přístupná s jasně definovanou příjezdovou cestou, avšak nenabízí žádné parkovací vybavení, což je kompenzováno možností parkování v okolních oblastech.

Pozemek je umístěn v tradiční dalmatské obci Tkon, která je známá svým přátelským prostředím a krásnými plážemi, což přidává k hodnotě této nabídky. Obec Tkon je dobře dostupná jak po moři, tak po silnici, což usnadňuje logistiku a dopravní dostupnost.

Materiálové provedení pozemku je smíšené, což poukazuje na variabilitu a flexibilitu využití. Elektrické přípojky nejsou na pozemku zavedeny, co umožňuje novým majitelům implementovat vlastní řešení podle individuálních potřeb a preferencí.

Veškeré důležité informace jsou k dispozici a kód pozemku je 108160-102. Vzhledem k osobnímu vlastnictví a trhové atraktivitě je tato nabídka ideální pro investory nebo jednotlivce hledající příležitost k investici do zemědělské půdy nebo komerčního projektu ve strategicky výhodné lokalitě.

Zájemci o tento jedinečný pozemek by měli neváhat, protože nabídka tohoto rázu na trhu nemovitostí v oblasti Zadarské župy není častá. Invence do pozemku v Tkon představuje nejen možnost ekonomického růstu, ale také investici do životního stylu v souladu s přírodou a dalmatskou kulturou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti