Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 024 000 Kč

  • 363 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

87 864 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 55 373 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 373 m²
ID nemovitosti 9830882
Plocha pozemku 55 373 m²
Plocha zastavěná 55 373 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost pro investici do pozemku s osobním vlastnictvím, který se nachází v atraktivní oblasti Međimurska, jen kousek od města Čakovec. Pozemek o rozloze 1m2 je umístěn v klidné části s kódem 40000, což z něj činí ideální místo pro různé investiční projekty nebo výstavbu speciálního nemovitého majetku.

Cena tohoto pozemku je stanovena na 800000 EUR a nabízí se volně k okamžitému převzetí. Tato nemovitost je označena jako investiční příležitost a je zařazena do kategorie "ostatní zvláštní nemovitost". S ohledem na stavební materiál lze poznamenat, že se jedná o kombinaci materiálů, které poskytují flexibilitu při výběru typu výstavby, kterou by nový majitel chtěl na pozemku realizovat.

Pozemek není vybaven balkonem ani terasou, což respektuje jeho specifické zaměření a umožňuje novým majitelům přizpůsobit prostor dle vlastních představ. Co se týče domácích zvířat, na pozemku nejsou povolena, což může být důležitým faktorem pro potenciální investory, kteří chtějí na pozemku vybudovat objekty vyžadující speciální hygienické nebo bezpečnostní standardy.

Ačkoliv pozemek nenabízí přímé služby jako jsou elektrické přípojky, vodní zdroje nebo topení, jeho poloha v Međimurské župě přinášlá mnohé logistické výhody, včetně snadné dostupnosti k hlavním dopravním trasám. Parkování je označeno jako nenabízené, což umožňuje větší míru flexibility při plánování využití pozemku.

Pro zájemce o rozvoj svých podnikatelských aktivit, nabízí tento pozemek nejen exkluzivní polohu, ale také možnost stát se součástí dynamicky se rozvíjejícího regionu, který je známý svou hospodářskou aktivitou a podnikatelským duchem. Kombinace atraktivní polohy a investiční příležitosti činí tento pozemek ideálním nákupem pro vážné investory a developery, kteří hledají prostor s vysokým potenciálem pro růst hodnoty.

Vzhledem k tomu, že pozemek je nabízen s osobním vlastnictvím, nový majitel bude mít plnou kontrolu nad budoucím využitím a rozvojem tohoto místa. Tato nemovitost tak představuje nejen zajímavou financní investici, ale také příležitost pro realizaci vlastního vizionářského projektu v srdci Evropy.

Pro další informace nebo zájem o prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat. Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro každého, kdo hledá průlomovou investici nebo místo pro realizaci osobního podnikatelského záměru. Těšíme se na vaši odpověď a případnou spolupráci, aby došlo k plnému využití potenciálu, který tento pozemek nabízí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti