Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 490 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

6 538 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Rozestavěný
ID nemovitosti N6864
Plocha užitná 322 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu s zahradou na pozemku o rozloze 615 m2, která se nachází v Pomeru, v chorvatské Istrii. Celková užitná plocha domu je 322 m2.

V přízemí vily se nachází velká ložnice s vlastní koupelnou, obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní a vstup na venkovní terasu. Dále je zde technická místnost a další úložné prostory. V prvním patře jsou tři ložnice, z nichž každá disponuje vlastní koupelnou a vstupem na terasu s výhledem na moře. Kouzelná střešní terasa nabízí prostor k relaxování a trávení času s přáteli a rodinou, s překrásnými výhledy na celé pobřeží a možností umístění zde vířivky. Na zahradě je k dispozici vyhřívaný bazén.

Stavba je realizována ve velmi vysokém standardu s použitím nejkvalitnějších materiálů a technologií. K domu náleží garáž pro dva vozy a další parkovací stání pro dvě auta na pozemku.

Jedná se o skvělou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností. Krásná vesnička a přímořské letovisko Pomer se nachází přibližně 4 km od Puly. Lokalita je vyhlášena díky chovu ústřic a langust a také krásnými plážemi. Nádherný poloostrůvek Kamenjak je vzdálen pouhých 2,5 kilometru na jihozápad od centra Pomeru.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (328)
small left
small right