Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 200 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka Chorvatské Reality (Ing. Alice Roedl)

9 653 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje DPH, Poplatky, Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Skeletová
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Vlastní ČOV
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 149421376
Plocha užitná 396 m²

Popis nemovitosti

Zatoužili jste po životě v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Toužíte se usadit v luxusní vile u moře a užívat si nádherné západy slunce v naprostém soukromí? Pak tuto exkluzivní nabídku určitě nepřehlédněte.
Necelých 10 km od lázeňského města Crikvenice se nachází malé přímořské letovisko Jadranovo. Je vyhlášené svými nádhernými plážemi, kouzelnými zátokami a křišťálově čistou vodou. Každý den Vás přivítá výhled na ostrov Krk, který se zde v Tichém průlivu nejvíce přibližuje pevnině.
A právě tady, pouhých 150 m od moře (vzdušnou čarou), pět minut klidnou chůzí od půvabné promenády u moře, leží nově postavená luxusní vila na pozemku o velikosti 1 270 m2. Tato luxusní vila se rozkládá na třech podlažích krásně a moderně navržených vnitřních prostor, o celkové velikosti 396 m2.
V suterénu naleznete místnost pro volný čas a socializaci s přáteli. Máte zde k dispozici kinosál, fitness / wellness a toaletu, což zajisté oceníte jako možnost relaxace ve dnech, kdy počasí nepřeje nerušenému pobytu na čerstvém vzduchu. Pro obsloužení technických záležitostí se zde nachází také prádelna, technická místnost a v neposlední řadě také garáž (38 m2) pro dvě auta. Po vnitřním schodišti se odsud dostanete do přízemí, které je srdcem celého domu.
Vedle schodiště se nachází vstupní část do domu a na první pohled Vás zde uchvátí prostorný a nádherně prosvětlený obývací pokoj, který je propojený s moderním kuchyňským koutem, jehož součástí je i ostrůvek s barovými židlemi, a jídelnou. Kuchyňský kout je vybaven všemi potřebnými spotřebiči pro pohodlnou přípravu jídla pro Vaši rodinu a přátele. Pro maximální pohodlí máte v tomto podlaží také k dispozici jednu prostornou ložnici, ke které náleží vlastní koupelna a dále samostatné WC pro hosty. O tepelný komfort v každém počasí se postará podlahové vytápění a klimatizace Mitsubishi v každém pokoji celého domu.
V prvním patře potom naleznete tři příjemné ložnice, z nichž mají dvě k dispozici vlastní prostornou šatnu. Ke každé ložnici náleží vlastní koupelna, což zajistí dostatek soukromí pro všechny, kdo se zrovna v tomto výjimečném sídle nachází. Dokonalou atmosféru těchto ložnic podtrhávají velké prosklené stěny, které otevírají vstup na prostornou terasu, ze které můžete nerušeně sledovat úchvatné východy a západy slunce. Jen si představte, jak ráno otevřete oči a první, co vidíte rovnou z postele, je nádherně zbarvené azurové moře. Vstoupíte na terasu a přes nos Vás praští úchvatná vůně slaného vzduchu a z dálky Vás oslní právě vycházející zlatavé slunce. Zní to jako ten nejkrásnější sen? To ale není zdaleka všechno, co Vám tato vila může nabídnout.
K dispozici máte totiž samozřejmě také prostornou zahradu, na kterou můžete vstoupit z obývacího pokoje. První, co určitě nepřehlédnete, je venkovní posezení na kryté terase. V případě deště, nebo přílišného žáru slunce, Vám poskytne příjemný úkryt. Odsud se, co by kamenem dohodil, nachází úchvatně prostorný vyhřívaný bazén o neuvěřitelné velikosti 55 m2, do kterého se pohodlně vejdete s rodinou a přáteli a který Vám zajistí tu nejpříjemnější možnost zchlazení v horkých letních dnech. U bazénu máte dostatek lehátek a tak se Vaše vila může stát ideálním místem pro pořádání těch pravých, letních mejdanů. Pro parkování jsou kromě již zmíněných dvou míst ve vnitřní garáži, k dispozici další tři místa venku a mimo jiné máte k dispozici i nabíječku pro elektromobily.
Za domem je velký otevřený multifunkční prostor, aktuálně řešený jako olivový háj, ale lze jej upravit dle vlastního přání.
Tato exkluzivní vila nabízí naprostou intimitu a je zárukou dobré investice, ať už jako rodinné sídlo nebo jako investiční příležitost k pronájmu, protože je kombinací výjimečné lokality, moderní architektury, kvalitních materiálů a špičkového provedení.
Jadranovo je klidné letovisko, ve kterém se nesetkáte s žádnými velkými hotelovými komplexy. Najdete zde supermarket a několik menších útulných restaurací. No, a pokud zatoužíte po větším turistickém ruchu, můžete se odtud vydat po nádherné pěší přímořské promenádě až do Crikvenice, která nabízí další rozmanité možnosti vyžití.
Nepropásněte tuto jedinečnou šanci a neváhejte se na mě obrátit. Až toto místo uvidíte naživo, určitě se zamilujete.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Nemovitost nabízí

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (328)
small left
small right