Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 749 288 Kč

  • 7 544 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

34 003 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 101200229
Plocha pozemku 1 032 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 28 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek v Umagu, Istarska, se směrovými kódy 52470, který je ideální pro výstavbu vašeho vysněného domova. Tento pozemek o rozloze 1032 m2 se nachází ve vyhledávané oblasti s nádherným výhledem a optimálním slunečním světlem, což představuje ideální místo pro ty, kteří si přejí spojit přírodní krásu a pohodlné bydlení.

Lokalita Umagská nabízí dokonale spojení soukromí a praktičnosti díky dostupnosti veškeré infrastruktury. Pozemek je přístupný po asfaltové silnici a je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Elektrický přípojek na pozemku zajišťuje bezproblémové zapojení pro všechny stavební práce a budoucí bydlení. K dispozici je také plán využití pozemku, který zahrnuje přírodní oblasti a vodní plochy, což zdůrazňuje ekologický aspekt lokality.

Pozemek je ihned volný k převzetí, což je skvělá příležitost pro rychlou a efektivní výstavbu. Ať už plánujete postavit dům pro sebe nebo jako investici, umístění v Umagu s osobním vlastnictvím garantuje vysokou hodnotu a atraktivitu vaší nemovitosti.

Cena pozemku je stanovena na 309 600 eur a reflektuje celkovou hodnotu této vyjímečné šance na vlastnictví pozemku v této oblíbené oblasti Chorvatska. Město Umag, známé svou krásou a kulturními aktivitami, poskytuje výborné možnosti pro odpočinek a zábavu. V blízkosti se nachází mnoho turistických atrakcí, restaurací a obchodů, které zajišťují plnohodnotný životní styl.

Pozemek je také perfektní volbou pro ty, kteří hledají místo s harmonickým spojením přírody a moderního bydlení. Zde můžete realizovat svůj sen o domově, kde každý den začíná neopakovatelnými výhledy a klidem, který je tak vzácný ve městském prostředí.

U tlé výstavby je možné využít smíšené stavební materiály, které zajišťují jak estetický vzhled, tak i trvalou udržitelnost konstrukce. Díky jižní a západní orientaci pozemku bude váš domov obdařen přirozeným světlem po většinu dne, což zvyšuje energickou efektivitu a poskytuje teplý a přívětivý prostor pro život.

Investice do tohoto pozemku představuje nejen nákup místa pro bydlení, ale také možnost prožít život v klidu a harmonii s přírodou, a to vše v těsné blízkosti veškerých moderních pohodlí. Buďte připraveni začít novou kapitolu vašeho života na tomto exkluzivním místě, které nabízí nekonečné možnosti pro vaši budoucnost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti