Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 482 770 Kč

  • 6 286 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

28 446 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 9918385
Plocha pozemku 1 036 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 1 036 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek v atraktivní lokalitě Umagu, který se nachází v Istrijské župě, Chorvatsko, s poštovním směrovacím číslem 52470. Tento pozemek pro stavbu s celkovou plochou 1036 m2 je momentálně k dispozici a je ideálním místem pro realizaci vašeho vysněného domova nebo investičního projektu.

Pozemek je situován v klidné části obce Umag, známé svou půvabnou přímořskou atmosférou a krásnou přírodou. Z pozemku je krásný výhled na okolní krajinu a díky jeho jihozápadní orientaci je zde zajištěno mnoho slunečních hodin, což poskytuje ideální podmínky pro venkovní aktivity a relaxaci.

Cena pozemku je stanovena na 259 000 EUR, což odpovídá celkové ceně za nemovitost. Pozemek je možné převzít ihned, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlé řešení svých stavebních plánů. Pozemek je připojen na veřejnou kanalizaci a vodovod, což usnadňuje přípravné práce pro stavbu. Co se týče dopravní obslužnosti, oblast je dobře dostupná a přístupová cesta k pozemku je asfaltová.

Na pozemku není balkon ani terasa, což dává novému majiteli plnou svobodu v rozhodování o architektonickém designu budoucí stavby. Lokalita dále nabízí krásnou přírodu a je v bezprostřední blízkosti vodních ploch, což činí tuto oblast vyhledávanou nejen pro bydlení, ale i pro turistiku a rekreaci.

Přestože na pozemku není povoleno chování domácích zvířat a pozemek není vybaven ani na připojení elektrické energie, tyto aspekty mohou být vyřešeny po dohodě s příslušnými úřady a poskytovateli služeb. Materiál použitý na již stojící konstrukce je smíšený, což novým majitelům poskytuje možnost vybrat si materiály podle osobních preferencí pro další rozvoj pozemku.

Závěrem, tento pozemek nabízí vynikající kombinaci přírodní krásy, strategické lokality a připravenosti pro stavbu, což představuje jak skvělou investiční příležitost, tak i místo pro život vašich snů. Nečekejte a využijte této jedinečné nabídky k nákupu pozemku v Umagu, kde se snoubí krása istrijské přírody s komfortem moderního života.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti