Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 001 200 Kč

  • 2 187 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

4 393 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 460 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 9988996
Plocha pozemku 460 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro stavbu v atraktivní lokalitě Poličnik, nacházející se v Zadarské župě, Chorvatsko. Tato nemovitost představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají místo pro realizaci svého stavebního projektu v klidné a příjemné oblasti.

Pozemek má celkovou rozlohu 460 m2 a nachází se v obci s poštovním směrovacím číslem 23241. Je ideální pro výstavbu rodinného domu či jiného typu nemovitosti dle osobních představ a potřeb nového majitele. Díky své strategické poloze nabízí budoucímu vlastníku klidné bydlení s rychlým přístupem k mnoha místním službám a zařízením.

Pozemek je nabízen za cenu 40 000 EUR, což je celková cena za nemovitost. Pozemek je v osobním vlastnictví a je možné jej ihned převzít. K dispozici nejsou žádné stavby, jedná se o čistý pozemek určený k výstavbě. Pozemek není oplocený a nejsou zde žádné stávající stavby, což dává novému majiteli plnou svobodu v rozhodování o využití prostoru.

Stavební materiál pozemku je klasifikován jako smíšený, což poskytuje různé možnosti při rozhodování o typu konstrukce. Nemovitost je klasifikována jako pozemek pro stavbu, což znamená, že je připravena pro nové stavební projekty podle přání a potřeb kupujícího.

Pozemek se nenachází v ochranné zóně, což eliminuje potenciální komplikace se získáváním stavebních povolení. Všechny potřebné služby, jako je elektřina a případné další výhody, jsou přístupné v blízkosti pozemku, což zjednodušuje jakoukoliv budoucí výstavbu.

Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro investory i pro ty, kteří chtějí vytvořit domov na míru svým představám. Vzhledem ke své poloze a charakteristikám je to ideální místo pro život v harmonii s přírodou, avšak s pohodlím moderního bydlení nedaleko města. Tato nabídka zaujme nejen ty, kteří hledají místo pro klidné rodinné bydlení, ale také investory hledající vhodné místo pro realizaci svých projektů.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky pozemku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a pomoci s veškerými formalitami spojenými s koupí této nemovitosti. Těšíme se na vaši návštěvu a na možnost ukázat vám tento jedinečný pozemek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti