Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 934 267 Kč

  • 4 169 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

12 875 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10004379
Plocha pozemku 707 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 707 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek v malebné obci Tinjan, nacházející se v Istrijské župě Chorvatska. Pozemek má celkovou plochu 707 m2, což poskytuje ideální prostor pro stavbu vašeho snového domova. Tento pozemek se nachází na klidném a slunném místě s jižní a západní orientací, která zaručuje dostatek světla během celého dne.

Cena pozemku je stanovena na 117 230 EUR, což odpovídá celkové ceně za nabízenou nemovitost. Pozemek je okamžitě volný, takže noví majitelé mohou ihned začít s realizací svých stavebních plánů. Vzhledem k tomu, že se jedná o pozemek určený k výstavbě, kupující získává příležitost postavit si nemovitost podle vlastních představ a potřeb.

Nemovitost se může pochlubit výbornou dostupností, neboť přístupová cesta je pokryta asfaltem a na pozemku je veřejný zdroj vody. Elektrická přípojka je rovněž k dispozici na pozemku, což usnadňuje jakoukoliv budoucí výstavbu. V těsné blízkosti pozemku je úchvatný výhled, což z něj činí nejen praktické, ale i esteticky přitažlivé místo pro život.

Tinjan je známý svou přírodní krásou a klidným prostředím, což činí tuto lokalitu ideální pro ty, kteří hledají místo pro odpočinek a relaxaci, a přitom chtějí být blízko všech moderních vymožeností. Region Istrije je populární nejen mezi turisty, ale i mezi stálými obyvateli pro své kouzlo, historii a kulturu, stejně jako pro vynikající gastronomické zážitky.

Díky osobnímu vlastnictví je proces koupě pozemku zjednodušen a transparentní. Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit kus půdy v této čarokrásné oblasti, plné zeleně a přírodních krás, kde si můžete vybudovat domov doslova na míru. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost investovat do své budoucnosti v jedinečné lokalitě, kde se snoubí kvalita života s přírodní krásou.

Těšíme se na vaši návštěvu a prohlídku pozemku, abychom vám mohli ukázat všechny jeho přednosti a diskutovat o vašich představách. Objevte ideální místo pro vaše budoucí bydlení v Tinjanu, srdci Istrijské župy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti