Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 760 500 Kč

  • 11 657 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

38 441 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 9975655
Plocha pozemku 755 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 755 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 755 m2 v malebném městě Grožnjan, které leží v Istrijské župě, v Chorvatsku. Tento exkluzivní pozemek se nachází na adrese s poštovním směrovacím číslem 52429, v regionu známém pro svou přírodní krásu a historický význam.

Pozemek je určen k výstavbě, což poskytuje ideální příležitost pro každého, kdo si přeje postavit si vlastní dům podle svých představ, nebo pro investory hledající atraktivní lokalitu pro své projekty. Díky umístění na západě a jihu je z pozemku nádherný výhled na okolní krajinu, která je proslulá svou čistotou a přírodními scenériemi.

Co se týče infrastruktury, pozemek je napojen na veřejný vodovod a elektřina je dostupná v těsné blízkosti pozemku. Cena pozemku je stanovena na 350 000 EUR a je prezentována jako celková cena za nemovitost. Pozemek je okamžitě volný pro rychlý převod do osobního vlastnictví, což je ideální pro ty, kteří mají zájem o rychlou koupi.

Nemovitost je vedená pod kódem 101200-270 a registrací v realitním katalogu pod číslem 9975655. Výstavní materiály použité na pozemku jsou kombinované, což dodává této lokalitě unikátní charakter. Okolí pozemku taktéž přispívá k atraktivitě lokality - je obzvláště slunné, což zajišťuje dostatek světla během celého dne.

Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají místo pro realizaci svých stavebních projektů v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska. Grožnjan je známý svou kulturní atmosférou, historií a přátelskými obyvateli, což činí tuto lokalitu ještě lákavější.

Investice do pozemku v Grožnjanu je nejen investicí do budoucího domova, ale i do kvality života obklopeného krásou a klidem. Neexistují zde žádné parkovací možnosti přímo na pozemku, což zajišťuje nerušený výhled a soukromí pro budoucí majitele.

Zvažte tuto jedinečnou příležitost k nákupu pozemku v Grožnjanu a zažijte harmonii života uprostřed istrijské přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti