Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 973 358 Kč

  • 8 801 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

30 599 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před 24 dny
Plocha zastavěná 796 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 10004513
Plocha pozemku 796 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek v malebné oblasti Tkon, nacházející se v Zadarské župě, Chorvatsko. Tento unikátní pozemek má rozlohu 796 m2 a je ideální pro realizaci vašeho snu o vlastním domově nebo rekreačním objektu, obklopeném nádhernou přírodou a s krásným výhledem na okolí.

Pozemek se nachází ve vyhledávané lokalitě s poštovním směrovacím číslem 23212, v obci Tkon, což je destinace známá svou klidnou atmosférou a přívětivými obyvateli. Zadarská župa je známá svou nádhernou přírodní scenérií, křišťálově čistými vodami a bohatým historickým a kulturním dědictvím, což z této oblasti činí jedno z nejatraktivnějších míst pro investice do nemovitostí v Chorvatsku.

Pozemek je určen k výstavbě, což poskytuje novému vlastníkovi možnost postavit si nemovitost podle vlastních představ a specifikací. Je zde možnost vybudovat jak jednopatrový dům, tak vícepatrovou vilu. Vzhledem k jižní orientaci pozemku se můžete těšit na celodenní slunce a jasná modrá obloha většinu roku.

Cena pozemku je stanovena na 278 600 eur, což je celková cena za nemovitost. Financování je možné osobní koupí. Pozemek je volný k okamžitému převodu, což je ideální pro ty, kdo chtějí začít stavět bez zbytečného odkladu. Pozemek není vhodný pro majitele domácích mazlíčků, nemá balkón ani terasu, ale svým novým majitelům nabídne jiné formy relaxace a pohody.

Důležité je zmínit, že pozemek je veden jako smíšený co se týče stavebních materiálů a využití podle územního plánování je označeno jako přírodní. To znamená, že budoucí stavby mohou být dobře integrovány do okolního přírodního prostředí, což je ideální pro ty, kdo hledají útočiště před hektikem moderního života a chtějí žít v harmonii s přírodou.

Tkon je přístupný jak silnicí, tak mořem, a v blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost. Ať už se jedná o nákupy, stravování nebo jiné služby, vše je na dosah.

Tento pozemek představuje výjimečnou příležitost pro každého, kdo hledá místo pro životní bydlení nebo investiční příležitost v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska. Nečekejte a staňte se součástí této nádherné lokality, kde každý nový den nabízí scenerie jako z pohlednice.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti