Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 604 821 Kč

  • 4 778 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

15 818 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10004353
Plocha pozemku 758 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 758 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Pozemek, který si čeká na svého nového majitele, se nachází v malebném městečku Tinjan v Istarské župě, jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého snového domova nebo investičního projektu.

Pozemek má rozlohu 758 m2 a je okamžitě volný pro nového vlastníka. Díky své strategické poloze poskytuje nádherný výhled na okolní přírodu, což představuje perfektní harmonii mezi moderním bydlením a přírodními krásami. Parcela je vhodná pro stavbu, s již existujícím projektovým plánem, který umožňuje zahájit výstavbu bez nutnosti dalších administrativních průtahů.

Nemovitost je situována ve velmi klidné části Tinjanu, což je město známé svou pohostinností a tradicemi. Místní infrastruktura je velmi dobře rozvinutá s kompletním připojením na veřejný vodovod a asfaltovou přístupovou cestou. I přes svou klidnou lokalitu jsou všechny důležité služby jako obchody, školy a restaurace v dojezdové vzdálenosti.

Jeden z hlavních lákadel tohoto pozemku je jeho přístupnost k elektřině a kódový zápis objektu „101200-333“, který snadno identifikuje pozemek v registrech. Na pozemku není připraveno topení ani další instalace, což poskytuje novým majitelům možnost vše si zařídit dle vlastních představ. Stejně tak, pokud jde o parkování, pozemek není vybaven speciálním parkovacím místem, což umožňuje budoucím majitelům adaptovat prostor dle individuálních potřeb.

Cena pozemku je stanovena na 144 020 EUR, což reflektuje jedinečnost a atraktivitu lokality. Jedná se o celkovou cenu, která zahrnuje všechny poplatky spojené s prodejem pozemku. Díky osobnímu vlastnictví je koupě tohoto pozemku hladkým a jednoduchým procesem.

Investice do pozemku v Tinjanu je nejen investicí do klidného a kvalitního života, ale také nabízí potenciál pro výstavbu unikátního domova nebo investičního objektu v jedné z nejžádanějších lokalit v Chorvatsku. Tato lokace je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají spojení s přírodou, ale nechtějí se vzdát komfortu blízkosti městských vymožeností. Tinjan a jeho okolí nabízí úchvatné scenérie a příležitosti pro rekreační a turistické aktivity, dělají z tohoto pozemku skutečný klenot na trhu nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti